Find en kirke nær dig.
Find

Fejr jul sammen

Fejr glæden ved Jesu fødsel gennem en særlig gudstjeneste søndag den 19. december 2021. Det er en god mulighed for at føle julens fred, og det er også en god mulighed for at invitere venner, naboer og familie til at være sammen med dig og få en times inspiration.

Fem råd til at få en god oplevelse i Kirken

1. Præsenter dig selv.

Medlemmer af Kirken vil byde dig velkommen i forsamlingen og hjælpe dig til at føle dig hjemme. Du er velkommen til at præsentere dig selv for andre og bede folk om hjælp, hvis du har spørgsmål. Alle vil være glade for, at du er der!

2. Vid, hvad du kan forvente

En julegudstjeneste er normalt en time lang. Den omfatter ofte sange, bønner og prædikener (kaldet »taler«) af menighedens medlemmer. Under mødet vil Kirkens medlemmer få mulighed for at huske Jesus ved at tage nadveren.

3. Klæd dig godt

Du er velkommen til at komme i ethvert smagfuldt tøj, du kan lide. De fleste mænd går i jakkesæt eller skjorter og slips, og kvinder bærer typisk kjole eller nederdel. Børn er normalt også klædt pænt. At klæde sig pænt kan være med til at sætte dig i en mere ærbødig tankegang og forberede dig på at lære om Jesus Kristus og hans lærdomme.

4. Lær om nadveren (lig altergang)

Hver uge bliver brød og vand velsignet og tilbudt til forsamlingen som et symbolsk minde om Jesu Kristi offer. Deltagelse er dog ikke et krav. Hvis du helst ikke vil tage nadveren, kan du give bakken videre til den næste person.

5. Du er velkommen til at kontakte os

Man behøver aldrig at besvare et tilbud om at komme i Kirken. Men er du nervøs for at komme, kan du kontakte menigheden på forhånd. Du kan finde en ven, du kan sidde sammen med, og sørge for, at du føler jer velkommen, når du kommer. Klik på her for at finde kontaktoplysninger på din lokale kirke.

Flere måder at oplyse verden på