Find en kirke i nærheden

Hvordan foregår en gudstjeneste?

Hver søndag samles vi for at synge salmer, høre taler og undervise hinanden om Frelseren. Kirke er en åndelig genopladning og en perfekt måde at bevare Jesus som centrum i vores tilværelse. Vi byder alle besøgende velkommen til at overvære vores kristne gudstjeneste og gå i kirke med os.

Gudstjenestetidspunkterne varierer fra menighed til menighed. Du kan dog altid regne med et hovedmøde for alle samt adskilte klasser efter aldersgrupper eller organisation.

Prøv blot at se pæn ud. Du er velkommen til at komme i enhver pæn påklædning, som du har det komfortabelt i. Det kan oplyses, at de fleste mænd går i et jakkesæt eller i skjorte og slips, og kvinder har typisk kjole eller nederdel på. Børn er normalt også klædt pænt.

Det håber vi ikke. Mange af vores medlemmer kommer også alene i kirke hver uge. Men hvis du har lyst til, at nogen følges med dig den første gang, er du velkommen til at kontakte de lokale missionærer, som kan finde en ven, du kan sidde hos. Det er altid svært at være ny – uanset situationen – men du lærer hurtigt de andre medlemmer at kende i din menighed og vil føle dig hjemme.

Nej. Gæster behøver ikke at deltage aktivt. Når nadverens brød og vand bliver omdelt til forsamlingen, kan du blot lade bakken gå videre til den næste person. Bortset fra det, så kan du bare nyde gudstjenesten. I en søndagsskoleklasse beder læreren ofte nogen om at læse fra skrifterne. Hvis du helst vil være fri, så lad bare vær med at række hånden op.

Husk blot, at når du føler dig mere tryg, er du velkommen til at deltage i ugentlige aktiviteter, udflugter og serviceprojekter sammen med os. Vi vil meget gerne lære dig at kende, og vi værdsætter din involvering i samfundet.

Det kommer nok an på størrelsen af menigheden, du besøger. Nogle menigheder er så store, at de faste medlemmer måske eller måske ikke ser, at du er en gæst. Andre er så små, at medlemmerne alle kender hinanden, og de vil bestemt genkende og byde en ny velkommen. I begge situationer skal du ikke tøve med at præsentere dig selv eller stille spørgsmål. Alle vil være glade for, at du er det.

Nej. Vi indsamler ikke bidrag eller sender en tallerken rundt.