Mød med missionærer online eller personligt

Find trøst ved at tale med missionærerne. Vi kan læse skrifterne sammen med dig og hjælpe dig med at finde fred gennem bøn.

Fornavn
Indtast en værdi
Efternavn
Indtast en værdi
E-mail
Indtast en værdi

Hvordan kan missionærerne hjælpe mig?

Hver enkelt forhold til Gud kan være dybt personligt, men sommetider har vi alle behov for lidt hjælp til at genkende, hvad Gud siger til os. Uanset, hvor du er på din åndelige rejse, kan missionærerne undervise i evangeliske principper og indblik, der kan hjælpe dig på din vej. Tænk på dem som »åndelige trænere«, der vil:

  • Hjælpe dig til at føle dig nærmere Gud.
  • Vise dig, hvordan man beder og får svar fra ham.
  • Hjælpe dig til at finde svar på dine åndelige spørgsmål.
  • Undervise dig om Frelser Jesus Kristus og hans evangelium.
  • Hjælpe dig med at forstå skrifterne.
  • Støtte dig i dine personlige udfordringer.
  • Fremme din fremgang mod omvendelse, tro og dåb.
  • Præsentere dig for et fællesskab af ligesindede troende, som fortsat kan støtte dig på din åndelige rejse.

Hvad kan man forvente ved et missionærbesøg

Missionærerne vil begynde besøget med en bøn. Hvis du er villig, kan de tilmed bede dig om at sige bønnen. Målet er at invitere Helligånden til at være en del af samtalen.

De vil sikker bruge et par minutter på at lære dig at kende og spørge om dine interesser. Missionærerne har et helt program, som de kan undervise dig i, men de prøver at målrette deres budskab til dig og din situation. De vil læse fra Bibelen og Mormons Bog sammen med dig. De vil også opfordre dig til at bede og spørge Gud om det, de siger, er sandt.

Hvis du vil, kan missionærerne aftale endnu et besøg. Ved opfølgningsmødet vil de undervise dig mere om Jesus Kristus og hans genoprettede kirke og besvare ethvert spørgsmål, du måtte have. Deres program omfatter budskaber om Guds plan for vores lykke, Jesu offer for os, tro, omvendelse, dåb, Helligånden og at holde Guds bud. De vil fortsat opfordre dig til at bede, læse Mormons Bog, gå i kirke og tilmed blive døbt. Og husk på, at missionær vil undervise dig i dit tempo og respekterer din tid og dit ønske om at mødes med dem igen.