Hvad er Oplys Verden?

»Således skal jeres lys skinne for mennesker, så de ser jeres gode gerninger og priser jeres fader, som er i himlene.« – Matthæus 5:16

Hvad er Oplys Verden?

#OplysVerden er en invitation til at omdanne julen til en tid med tjeneste. Det er en verdensomspændende bevægelse for at røre hjerter og ændre liv ved at gøre de ting, Jesus gjorde: Bespise de sultne, trøste de ensomme, besøge de syge og plagede og vise venlighed mod alle. Jesus sagde: »I er verdens lys« (Matt 5:14). #OplysVerden er den perfekte måde at lade vores lys – og hans lys – skinne klart.

Daglige tjenesteforslag

#OplysVerden-initiativet udfordrer os til at vise andre kærlighed på samme måde, som Jesus gjorde under sin jordiske tjenestegerning. I december måned gives der specifikke forslag til tjeneste for at hjælpe os til at have fokus på at hjælpe andre i juletiden. For at deltage kan du downloade en kalender, der beskriver ideerne.

Særlige gudstjenester

Søndagen før juledag afholder vi et særligt sabbatsdagsmøde med fokus på Jesu Kristi fødsel og liv. Venner og bekendte, som ikke tilhører vores tro, er velkomne hver søndag, men er især inviteret til at komme og tilbede sammen med os den dag.

#OplysVerden hver dag

Hvert år til jul gør Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige en enorm indsats for at sprede budskabet og missionen for #OplysVerden. Men du kan gøre det hele året ved at tænke over, hvem du kan tjene hver dag.

Andre måder at oplyse verden på