Find en kirke nær dig.
Find

Fejr jul sammen

Vær med til at fejre glæden ved Jesu fødsel gennem en særlig søndagsgudstjeneste i december. Det er en god mulighed for at føle julens fred, og det er også en god mulighed for at invitere venner, naboer og familie til at være sammen med dig og få en times inspiration.

Fem råd til at få en god oplevelse i Kirken

1. Præsenter dig selv

Medlemmer af Kirken vil byde dig velkommen i forsamlingen og hjælpe dig til at føle dig hjemme. Du er velkommen til at præsentere dig selv for andre og bede folk om hjælp, hvis du har spørgsmål. Alle vil være glade for, at du er der!

2. Vid, hvad I kan forvente

En julegudstjeneste er normalt en time lang. Den omfatter ofte sange, bønner og prædikener (kaldet »taler«) af menighedens medlemmer. Under mødet vil Kirkens medlemmer få mulighed for at huske Jesus ved at tage nadveren.

3. Klæd dig pænt på

Du er velkommen til at komme i hvilket som helst smagfuldt tøj, du kan lide. De fleste mænd går i jakkesæt eller skjorte og slips, og kvinder har typisk kjole eller nederdel på. Børn er normalt også klædt pænt. Når man klæder sig pænt, kan være med til at give én en mere ærbødig tankegang og forberede én på at lære om Jesus Kristus og hans lærdomme.

4. Lær om nadveren

Hver uge bliver brød og vand velsignet og tilbudt til forsamlingen som et symbolsk minde om Jesu Kristi offer. Deltagelse er dog ikke et krav. Hvis du helst ikke vil tage nadveren, kan du give bakken videre til den næste person.

5. Du er velkommen til at kontakte os

Man behøver aldrig at besvare et tilbud om at komme i Kirken. Men er du nervøs for at komme, kan du kontakte menigheden på forhånd. Du kan finde en ven, du kan sidde sammen med, og sørge for, at du føler dig velkommen, når du kommer. Klik her for at finde kontaktoplysninger for din lokale kirke.

Flere måder at oplyse verden på