Guds kærlighed

Gud er en kærlig himmelsk Fader, og han elsker sine børn fuldstændigt. Han elskede os, før vi elskede ham, og vi finder beviser på hans kærlighed overalt.

Hvordan Gud viser sin kærlighed

Igennem hans velsignelser

Vi kan se Guds kærlighed i de velsignelser, han giver os. Fra denne verdens skønhed til menneskerne omkring os Gud giver os konstant små og store gaver, fordi han elsker os.

Igennem andre

I fredfyldte øjeblikke skyller en følelse over os. Tit sker det, når vi er i naturen, når vi beder en bøn, eller når vi tjener andre. Det, vi føler, er Guds kærlighed.

Igennem hans Søn Jesus

En af Guds største kærlighedsgerninger var, da han sendte sin Søn, Jesus, til jorden. Igennem Jesu Kristi lærdomme og nåde kan vi finde tilgivelse og lære, hvordan vi kan elske menneskerne omkring os.

Vi føler Guds kærlighed

Søg fred

I en kaotisk verden kan det være svært at genkende noget så fint og helligt som Guds kærlighed. Guds kærlighed er lettere at opdage, når vi skaber øjeblikke til at søge efter den.

Bed

Gud er en kærlig himmelsk Fader, som elsker sine børn og ønsker at høre fra dem. Vi kan bede om hjælp i vores liv og om at mærke hans kærlighed. Hvis du beder Gud om, at du må føle hans kærlighed til dig, og hvis du venter tålmodigt på svar, vil det komme.

Vis kærlighed til andre

Bibelen lærer os, at hvis vi lever i fred med hinanden, kan vi føle Guds kærlighed. Faktisk kan vi, når vi elsker andre, begynde at forstå Guds kærlighed til os. Når vi elsker og tjener andre, vil vi føle den kærlighed, vi søger fra Gud.

Lær om hans kærlighed

Vi kan lære om Guds kærlighed, ved at studere hans ord. Når vi læser Bibelen og Mormons Bog, kan vi lære, at Gud igennem hele historien aldrig er ophørt med at elske sit folk. Dette kan hjælpe os til at anerkende Guds kærlighed i vores eget liv.

Få et gratis eksemplar af Mormons Bog
Anmod om det nu