Hvordan bliver jeg medlem af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige?

Folk kan lære om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige på mange måder. Du kan komme til kirkemøder, spørge dine venner, der er medlemmer, om, hvad de tror, eller mødes med vores missionærer. Når du har lært om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige og ønsker at blive medlem, kan du vælge at blive døbt.

Kom i kirke – alle er inviteret!

Du behøver ikke at være medlem for at deltage i vores gudstjeneste. Besøgende er altid velkomne. Vores møder om søndagen omfatter, at man deltager i nadveren (eller altergang) og deltage i søndagsskolen og andre klasser i kirken.

Kom med os i kirke. Alle besøgende er velkomne.
Find en kirke i nærheden

Mød missionærerne

At mødes med missionærerne – ansigt til ansigt eller online – er en af de mest effektive måder at lære om vores tro på. Missionærerne vil komme med et kort budskab om Jesus, Guds plan for dig, og hvordan du kan styrke din familie. De kan svare på dine spørgsmål om Kirken, og hvordan du bliver medlem. At du mødes med missionærerne betyder ikke, at du er nødt til at vælge at blive medlem af Kirken. Det er ganske enkelt bare en måde at lære om den på.

Vi vil gerne mødes med dig
Mød missionærerne

Blive døbt

Hvordan kan du vide, om du gerne vil døbes? Det vil du vide, når du får en sikker, fredfyldt følelse af, at det, du har lært, er sandt. Det kalder vi et vidnesbyrd. Når du har fået et vidnesbyrd om Jesus og hans evangelium, kan du følge hans eksempel og blive døbt. Jesus blev døbt ved nedsænkning i Jordanfloden af Johannes Døber (se Matthæus 3:13-17). Jesus sagde: »Den, der ikke bliver født af vand og ånd, kan ikke komme ind i Guds rige« (Johannes 3:5). Du kan enten blive døbt af en missionær eller nogle, du har lært at kende i kirken.