Mød missionærerne

Du har måske set dem på gaden. De har måske banket på din dør. Faktisk er der flere end 65.000 fuldtidsmissionærer for Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige på verdensplan. Men hvem er de? Hvad har inspireret dem til at bruge op til to år på at fortælle folk om Jesus? Og vigtigst af alt, hvad de kan gøre for at hjælpe dig?

Anmod om besøg af missionærerne
Vi vil gøre vores bedste for at besvare dine åndelige spørgsmål og hjælpe dig til at komme Jesus Kristus nærmere.
Mød missionærerne

Almindelige spørgsmål

Folk har mange spørgsmål om »mormoner«, eller sagt lidt pænere, medlemmer af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Klik her for at se en lang liste.

Missionærerne kommer fra alle egne af verden. Enhver mand eller kvinde, der lever op til de påkrævede standarder, er velkommen til at tjene som fuldtidsmissionær, uanset hvor de bor.

Nej, det er ikke et krav for nogen at tage på mission. Vi tror, at en mission er en tid til læring, tjeneste og udvikling, så det er noget vi opfordrer til, men det er aldrig et krav.

Nej, rent faktisk betaler missionærerne selv. Missionærer og deres familie sparer ofte op til mission i årevis.

Nej, »ældste« er ikke et navn, men en titel. Mandlige missionærer tiltales »ældste« fulgt af deres efternavn, og de kvindelige missionærer bliver ligeledes tiltalt »søster« efterfulgt af deres efternavn. »Ældste« og »søster« er hæderstitler.

Nej, inspirerede kirkeledere tildeler hver missionær et bestemt område, hvor de skal tjene. Nogle bliver i deres hjemland, og nogle tager udenlands, men alle missionærer tjener i overbevisning om, at deres kald i sidste ende kommer fra Gud.

Afhængigt af hvilken dag det er, besøger missionærerne andre, hjælper frivilligt i lokalsamfundet, underviser om Gud og så videre. De har aldrig for travlt til at hjælpe dig.

At arbejde i par er med til at beskytte missionærerne. Det følger også det mønster, som Jesus instruerede i: »Jesus kaldte de tolv til sig og begyndte at udsende dem to og to« (Markus 6:7).

Der er flere end 65.000 sidste dages hellige fuldtidsmissionærer rundt om i verden. De er sandsynligvis i dit nabolag.