Hvad kan du forvente af en lektion med missionærerne?

De vil bede med dig

De vil spørge, om de må indlede med en bøn. Hvis du har lyst, beder de måske endda dig om at gøre det. Målet er at indbyde Helligånden til at være en del af samtalen.

De vil læse med dig

De vil læse fra Bibelen. De vil også præsenterede dig for Mormons Bog. Som endnu en hellig bog, der underviser om Jesus, er den en perfekt makker til Bibelen, og den kan gøre dit forhold til Gud bedre. Missionærerne vil give dig et gratis eksemplar, og de vil opfordre dig til at læse den og bede om at få at vide, om den er sand.

Hvis du giver dig selv lov til at udføre dette meget enkle forsøg, er vi overbeviste om, at du vil få et svar på din bøn.

Anmod om besøg af missionærerne
Vi vil gøre vores bedste for at besvare dine åndelige spørgsmål og hjælpe dig til at komme Jesus Kristus nærmere.
Mød missionærerne

De vil besvare dine spørgsmål

Når du taler med missionærerne og stiller spørgsmål, vil du finde svar på de spørgsmål, du har. Missionærerne vil aftale et møde med dig, hvor I kan drøfte flere ting. På de opfølgende møder vil de undervise dig mere om Bibelen, Mormons Bog, tro, omvendelse og andre centrale grundsætninger i Jesu Kristi evangelium. Fremfor alt vil missionærerne respektere din tid og dit ønske om at mødes med dem igen eller ej.

Hvis dette lyder interessant eller tilmed gavnligt for dig, så opfordrer vi dig til at rekvirere et gratis, uforpligtende besøg af missionærerne.

Lad os hjælpe dig med at få et stærkere forhold til Jesus Kristus
Aftal et besøg