Hvem er missionærerne?

Missionærer er medlemmer af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, der forlader deres hjem i halvandet til to år for at tjene andre og dele evangeliet.

De kommer fra alle dele af verden. De er enten unge voksne eller pensionerede ægtepar. Alderen uagtet er deres motivation oprigtig – de forlader deres hjem og familie i op til to år for at gøre, som Jesus sagde til sine apostle:

Ret almindelige mennesker … for det meste

Missionærerne er blot helt almindelige mennesker ligesom dig og mig. Inden de tager på mission, har de været studerende, ansatte, sportsfolk, bogorme, musikere osv., ja du har nok fået et billede af det. Når de er færdige med at tjene, vender de hjem for at gøre skolen færdig, stifte en familie og leve et ret almindeligt liv.

To og to

Du ser ofte de fleste missionærer parvis, hvilket beskytter dem og hjælper dem til at følge det mønster, Jesus satte for sine tilhængere:

Missionærer har en makker, hvorend de går, hvilket beskytter dem og hjælper dem med at fokusere på en ting: At hjælpe andre tættere på Gud.

Anmod om besøg af missionærerne
Vi vil gøre vores bedste for at besvare dine åndelige spørgsmål og hjælpe dig til at komme Jesus Kristus nærmere.
Mød missionærerne
Få en Mormons Bog bragt lige til døren
Bed om et gratis eksemplar

Almindelige spørgsmål

Folk har mange spørgsmål om »mormoner«, eller sagt lidt pænere, medlemmer af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Klik her for at se en lang liste.

Undersøg flere emner

Følg Jesus Kristus

Hvem er Jesus Kristus? Jesus er verdens Frelser. Når vi følger ham, finder vi større fred og lykke i livet.

Hvordan beder man

Det er langt enklere at bede, end du måske tror. Gud er der, og han vil høre og besvare dine bønner.

Evangeliske principper

Evangeliets grundprincipper er tro, omvendelse, dåb og at modtage Helligånden.

Hvad er Mormons Bog?

Mormons Bog er endnu et vidne om Jesus Kristus.

Søndagsmøder

Kirken er et fristed fra hverdagens kaos. At komme i kirke giver os tid til at fokusere på at dyrke Gud og elske vores næste. Det er åndelig opladning og perfekt til at hjælpe os med at sætte Jesus først i vores liv.

Hvordan bliver du medlem?

Folk kan lære om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige på mange måder. Du kan komme til kirkemøder, spørge dine venner, der er medlemmer, om, hvad de tror, eller mødes med vores missionærer. Når du har lært om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige og ønsker at blive medlem, kan du vælge at blive døbt.

Hvad lærer Bibelen os?

Bibelen fortæller os, at Gud gennem hele historien aldrig er holdt op med at elske sine bøn.

Hvad skete der med Jesu kirke?

Da Jesus var på jorden, grundlagde han sin kirke. Den samme kirke findes i dag.

Hvordan er vores kirkesamfund?

Kirken er ikke bare et sted, hvor man dyrker Gud, det er også et sted, hvor man tjener ham. Og en af de bedste måder at tjene Gud på er ved at tage sig af folk omkring os.

Opfostre en stærk familie

At opfostre en familie er umådeligt berigende, men det kan være vanskeligt, især i verden i dag. Lær, hvordan du kan styrke din familie og bevare dem fokuseret på Gud.