Bibelen

På alle dens sider lærer Bibelen, at Gud aldrig holder op med at elske sine børn. Mærk den kærlighed, Gud har til dig, når du læser Bibelen.

Almindelige spørgsmål

Folk har mange spørgsmål om »mormoner«, eller sagt lidt pænere, medlemmer af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Klik her for at se en lang liste.

Ja. Helt afgjort. Den er Guds ord, en bog med hellig skrift og nødvendig at læse for at få et lykkeligt liv. Sammen med Bibelen finder vi også inspiration i andre bøger med hellig skrift, som kun findes i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. De går alle hånd i hånd og lærer os vigtige sandheder om Jesus Kristus.

Mormons Bog understøtter Bibelen og tydeliggør ofte Jesu Kristi lære. For eksempel fortæller Markus og Lukas i Bibelen de samme historier om Jesus, men du kan lære mere ved at læse det ud fra to perspektiver.

Tilsammen indeholder Mormons Bog og Bibelen tusindvis af års inspiration, vejledning og instruktion. De viser, at Gud elsker og vejleder folk fra alle dele af verden. Ved at studere begge bøger kan du bedre forstå, hvem Gud er, og hvad han ønsker for dig.

Bibelen blev skrevet af inspirerede mænd, som blev kaldt profeter. Gud talte til profeter som Moses og Esajas, og de skrev hans lære ned. Disse skrivelser udgør Det Gamle Testamente. Det Nye Testamente er en samling af personlige beretninger fra Jesu disciple samt breve fra Paulus og andre apostle. Begge disse bøger blev senere oversat og samlet til den bog, vi i dag kender som Bibelen.