Mormons Bog

Ligesom Bibelen er Mormons Bog en bog med hellig skrift, der fortæller om Jesus. Find ud af, hvordan du kan komme Gud nærmere ved at læse fra dens sider.

Få et gratis eksemplar af Mormons Bog
Anmod om det nu

Almindelige spørgsmål

Folk har mange spørgsmål om »mormoner«, eller sagt lidt pænere, medlemmer af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Klik her for at se en lang liste.

Ja. Helt afgjort. Den er Guds ord, en bog med hellig skrift og nødvendig at læse for at få et lykkeligt liv. Sammen med Bibelen finder vi også inspiration i andre bøger med hellig skrift, som kun findes i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. De går alle hånd i hånd og lærer os vigtige sandheder om Jesus Kristus.

Ja! Jesus er fundamentet i vores tro. Faktisk foretrækker vi at kalde vores kirke ved dens fulde navn: Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige.

Mormons Bog siger. »Og vi taler om Kristus, vi fryder os i Kristus, vi prædiker om Kristus, vi profeterer om Kristus, og vi skriver i overensstemmelse med vore profetier, for at vore børn kan vide, til hvilken kilde de kan se hen for at få forladelse for deres synder« (2 Nefi 25:26).

Tiderne for gudstjenester varierer fra menighed til menighed. Du kan dog altid regne med et hovedmøde for alle efterfulgt af forskellige klasser opdelt efter aldersgrupper eller hovedinteresser.

Gudstjenesten for alle kaldes for »nadvermøde«. Dette møde består af sange, bønner og prædikener (eller »taler«) holdt af forskellige medlemmer af menigheden hver uge. Den vigtigste del af mødet er, når vi tager nadveren til erindring om Frelseren.