Sådan spiller Bibelen og Mormons Bog sammen

Begge kan hjælpe dig med at komme Jesus Kristus nærmere og lære mere om hans evangelium.

Vi værdsætter Bibelen højt

Medlemmer af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige finder trøst og inspiration i Bibelen ligesom mange andre mennesker verden over. Vi tror, at den er Guds hellige ord.

I Bibelen sagde apostlen Paulus: »På to eller tre vidners udsagn skal enhver sag afgøres« (2 Korinther 13:1). Når Gud underviser i et vigtigt princip, sørger han for en anden kilde til at bekræfte det. Mormons Bog er et andet vidne om Bibelens lære. Der er mange mennesker i dag, der bevæger sig væk fra Gud og religion, og det at have mere end et vidne om Guds ord kan hjælpe os til at forblive på rette vej.

Bibelen og Mormons Bog passer sammen

Mormons Bog og Bibelen støtter hinandens lære, og vi elsker begge bøger. Hver bog beskriver Guds virke blandt folk i forskellige dele af verden, men begge bøger lærer mange af de samme principper. Mormons Bog bekræfter det, Bibelen siger om Jesus Kristus og tydeliggør mange andre kristne læresætninger.

Ved at studere begge bøger kan du bedre forstå, hvem Gud er, og hvad han ønsker for dig. Tilsammen indeholder Mormons Bog og Bibelen tusindvis af års inspiration, vejledning og instruktion. Selv om bøgerne blev skrevet for længe siden, kan man stadig lære noget, der gælder for dig i dag.

Få et gratis eksemplar af Mormons Bog
Anmod om det nu