Hvad er templer?

Templer er hellige steder, hvor vi tilbeder og kommer Gud nærmere.

Templerne er bogstavelig talt Herrens hus. Det er steder, hvor mennesker kan aflægge hellige løfter til Gud, føle hans ånd og komme væk fra hverdagens hektiske krav.

Hvorfor har de sidste dages hellige templer?

Templer er ikke nogen ny opfindelse. Moses havde et tabernakel, Salomo byggede et smukt tempel, og Jesus underviste i templet i Jerusalem. I dag bygges der templer overalt i verden. Med mere end 140 templer på verdensplan får trofaste medlemmer af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige mulighed for fredfyldt at reflektere og lære mere om Guds plan for lykke der. Inde i templet kan par blive gift for evighed og ikke bare »til døden jer skiller«. Medlemmer af Kirken kan også udføre dåb og andre ordinancer for de af deres kære, der er døde uden at få de velsignelser.

Vil du gerne tale mere om templer?
Vi vil gerne mødes med dig.
Aftal et besøg

Templet i Washington D.C.

Templet i Concepción i Chile

Templet i Salt Lake City i Utah

Templet i Fort Lauderdale i Florida

Templet i Bern i Schweiz

Templet i Tijuana i Mexico

Templet i Paris i Frankrig

 

Templet i Laie i Hawaii

Templet i Tucson i Arizona

Templet i Accra i Ghana

words and things

Velsignelserne ved templet

Fordi hvert tempel er Herrens hus, kan vi føle en speciel nærhed med Gud, når vi kommer der, Den følelse kan indgyde os håb, når vi har udfordringer, og vejlede os, når vi har brug for det. Templet er også et sted, hvor vi kan modtage de største velsignelser, Gud tilbyder os, blandt andet mulighed for at leve evigt sammen med vores familie, når vi dør. Vi kan også ære og tjene vores kære afdøde ved at sørge for, at de får de velsignelser, når vi handler på vegne af dem.

Templerne er noget andet end kirkebygningerne

Medlemmer af Kirken mødes i kirkebygninger rundt om i verden, og gæster er altid velkomne. Disse bygninger er måske en kirke i nabolaget eller et lejet lokale midt i en by. I alle tilfælde er det der, medlemmer af Kirken mødes regelmæssigt om søndagen til gudstjeneste og ugentlige aktiviteter.

Bring din familie til kirke
Find en kirke i nærheden

Almindelige spørgsmål

Folk har mange spørgsmål om »mormoner«, eller sagt lidt pænere, medlemmer af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Klik her for at se en lang liste.